ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Από το 1999, το κατάστημά μας  ειδικεύεται στην πώληση ειδών θαλάσσης καλύπτοντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, για τον επαγγελματία και ερασιτέχνη ψαρά καθώς και των φίλων της θάλασσας και του υποβρύχιου ψαρέματος.

Το κατάστημα Filippos Marine εξειδικεύεται στο εμπόριο προϊόντων υποβρυχίου αλιείας καθώς και προϊόντων αλιείας επιφανείας, με εισαγόμενα αλλά και εγχώρια προϊόντα από τις κορυφαίες εταιρίες  κατασκευαστών ειδών θαλάσσης. Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε τις  γνήσιες ιαπωνικές εξωλέμβιες μηχανές σκαφών TOHATSU, ποικιλία προϊόντων κολύμβησης, ναυτιλιακά,θαλασσίων σπορ,  σωστικά, είδη κάμπινγκ, είδη παραλίας , τη μεγαλύτερη γκάμα φουσκωτών παιχνιδιών καθώς και πλήθος προϊόντων ψαρέματος, όπως καλάμια,μηχανισμούς και τεχνητά δολώματα &  πολλά άλλα είδη αλιείας…

dav
dav

Όλα μας τα προϊόντα πωλούνται στις πιο καλές τιμές της αγοράς. Έχουμε τη δυνατότητα αποστολής προϊόντων σε όλη την Ελλάδα ακόμα και σε εξωλέμβιες μηχανές.

Η 20-ετής μας πείρα στα είδη αλιείας,ναυτιλίας και θαλάσσης μας κατατάσσει στους κορυφαίους προμηθευτές της νοτίου Αττικής με τις ανταγωνιστικότερες τιμές του εμπορίου.

dav
dav
dav

Start typing and press Enter to search